duminică, 8 februarie 2015

Opt

Azi am împlinit opt luni. Sunt mare, nu-i așa? Uite am luat telefonul să vă sun și să vă spun cam ce fac eu la opt luni. Acum stau și mă gândesc pe cine să sun.
Cred că o sun pe Maya să vă spună ea cum vorbim noi. Adică vorbește mai mult ea, eu doar râd și mă bucur când o aud cum se maimuțărește.
Oare ce au oamenii ăștia mari, de nu vorbesc corect cu cei ca mine. Ei, lasă că nici eu nu spun corect numele lui Alexandru- spun doar AAAAA!
Mi-ar plăcea să spun și mama sau tata, da mi se pare cam greu. Apropo de mama!Să știți că nu prea pot să stau fără ea.
Aseară, de exemplu, a fost la o petrecere și tare rău a fost pentru mine. Aveam eu ceiuț în biberon dar eu vroiam lăptic de la mami meu.
Săraca buni s-a chinuit ea să-mi facă toate plăcerile, dar eu, nu și nu, o vroiam pe mami, așa că am plâns  cu sughițuri până a venit ea.  Noroc cu telefoanele astea. A venit mami, mi-a dat lăptic și mi-a trecut.
Stați să vă spun cum e și cu lăpticul de la sân. Este desertul meu preferat, că eu acum pap mâncare ca oamenii mari: Supă pasată din legume și piept de pui, banană cu biscuiți, cereale pentru bebei...și am uitat cum se cheamă ceva din niște borcănele micuțe  pe care scrie Nestle.
În rest sunt bine, mulțumesc! Pap, dorm, mă joc cu ce prind în mână, iar pap și tot așa...mă fac și eu  mare ca AAAAAA.
Gata, pot să vă spun ceva, dar să nu vă supărați-Hai, pa!
Pupici de la un pici!


2 comentarii:

  1. :) cât de simpatic este Voinicelul! Să vă crească mare și voios și sa vă umple casa de chiote!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim, asemenea și ție, Andreea!

    RăspundețiȘtergere